« Terug naar overzicht

 • Sessie Tekentherapie

  Categorie: Welcome to the Future - Georganiseerd door: Mariska Lunsing

  je hebt een hulpvraag, je wilt iets onderzoeken/veranderen/hebt een klacht, samen gaan we aan de slag, ik geef je een creatieve opdracht en van daaruit counsel ik en het doel is dat je verder komt.


 • Futures Literacy KnowLab

  Categorie: Welcome to the Future - Georganiseerd door: Loes Damhof

  We gebruiken elke dag de toekomst. Maar hoe eigenlijk? En hoe kun je de toekomst inzetten voor het nu? In deze workshop leer je je aannames omtrent de toekomst te onderzoeken met als doel: innoveren van het heden en het omarmen van onzekerheid!


 • App Together

  Categorie: Welcome to the Future - Georganiseerd door: Daan van Bergen

  Iedereen kent ze wel. Die ene geweldige app waar je zoveel profijt van hebt. Ikzelf heb wel een paar suggesties en tips. Maar jij waarschijnlijk ook! Samen gaan we de meest geweldige, bruikbare, slimme, 'live-changing' apps ontdekken


 • Hoe we met nieuwe technologie het narratief van de wereld radicaal mooier maken

  Categorie: Welcome to the Future - Georganiseerd door: Jan-Peter Doomernik

  Wat zijn onze blinde vlekken in de wereld van vandaag? Hoe kunnen we met bouwblokken als blockchain, artificial intelligence en autonome assets(bijv zelf rijdende auto)eco systemen bouwen die bijdragen aan de maatschappij? Een verhaal en een workshop


 • Is mijn baan toekomstproof?

  Categorie: Welcome to the Future - Georganiseerd door: Bas van de Haterd

  1 op 1 gesprekken van 15 minuten per persoon over de vraag: is mijn werk/baan toekomstbestendig en wat zou ik kunnen doen om het meer toekomstbestendig te maken.


 • Wat nemen de robots niet over?

  Categorie: Welcome to the Future - Georganiseerd door: Bas van de Haterd

  Brainstorm. Na een korte introductie over de invloed van technologie op werk (robots nemen ons werk over) een brainstorm over de vraag: waar liggen nog kansen? Wat zijn banen van de toekomst?


 • Je toekomstige zelf

  Categorie: Welcome to the Future - Georganiseerd door: Nicolet Theunissen

  Wil jij ook leren koffiedik kijken? Sta je klaar voor meer positief gedrag en deugden in je leven? Werk dan aan je toekomstige zelf. Houd jezelf de spiegel voor en zet je doelen op een rijtje. Verruim je blik en maak een plan voor de toekomst.


 • Ontdek je plek in het chaoskruis

  Categorie: Welcome to the Future - Georganiseerd door: Maartje van der Weide

  Welkom in de nieuwe wereld. Hoe kom je van een wereld die 'af' is naar een wereld die 'nooit af' is? Hoe ziet dat eruit en wat betekent dat voor jou en je werk? En hoe ga je om met mensen en structuren om je heen die niet lijken te zien wat jij ziet?