« Terug naar overzicht

 • De Methodegenerator

  Categorie: Palace of Wisdom - Georganiseerd door: Aukje Nauta & Floris Koot

  Een ™ methode aanleren kost geld. Ontwikkel er zelf een! Vertrouw dat alle intuïtieve kennis en vaardigheden aanwezig zijn. Vind jouw meest eigen methode waarmee je een ander, het 'systeem', en/of jezelf helpt met welk levensvraagstuk dan ook.


 • Aan de slag met effectief altruïsme

  Categorie: Palace of Wisdom - Georganiseerd door: Sjir Hoeijmakers

  Deze sessie is de follow-up van 'effectief altruïsme' in het Palace of Wisdom. Je leert wat er al in Nederland gebeurt en hoe je daar aan bij kunt dragen. En we denken samen na over nieuwe manieren om effectief altruïsme in de praktijk te brengen!


 • Music as a native language

  Categorie: Palace of Wisdom - Georganiseerd door: Tollak Ollestad

  A workshop on how deeply music, like language, is wired in our brains, and what we can learn from other cultures around the world where music is a much more active part of daily life and is learned the same way language is learned.


 • Superhelder, van angst naar vertrouwen

  Categorie: Palace of Wisdom - Georganiseerd door: Erik Kuperus

  Onvoorbereid op een podium gaan staan. Dat is doodsangst. Hoe je deze (en daarmee alle andere angsten) kan overwinnen laat ik je in deze workshop ervaren. 20 jaar improvisatiecabaret en de wijze lessen van veel goeroe's komen samen in deze workshop.


 • (familie) opstellingen, met de voeten op de grond

  Categorie: Palace of Wisdom - Georganiseerd door: Erik Kuperus

  Als improvisatiecabaretier ben je altijd in het hier en nu. Als jongen uit Rotterdam-zuid doe je normaal, want dat is al gek genoeg. Als opsteller sta ik open voor wat er is en geef hier tekst aan, helder, duidelijk, en genadeloos eerlijk.


 • Factfulness

  Categorie: Palace of Wisdom - Georganiseerd door: Peter ten Wolde

  Spiegel je wereldbeeld en ontdek dat de wereld er een stuk beter voorstaat dan we vaak denken. Maak kennis met een denkwijze om helder te navigeren in deze snelle, digitale tijd zodat je zaken onbevooroordeeld in de juiste context plaatst.


 • Effectief altruïsme: zo effectief mogelijk de wereld verbeteren!

  Categorie: Palace of Wisdom - Georganiseerd door: Sjir Hoeijmakers

  Leer hoe je hart en hoofd kunt combineren om vele malen meer voor anderen te betekenen, en hoe deze nieuwe manier van denken en handelen de wereld aan het veroveren is.