« Terug naar overzicht

 • Learnings in een Innovatie lab van de Rijksoverheid

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Samir Lahiri

  Van innoveren, verwonderen en nieuwe dingen creeren in de nieuwe vrije wereld als ondernemer tot ambtenaar in een van de ministeries van de Rijksoverheid. Om daar vanuit 'n lab beweging te stimuleren. Ik probeer het sinds maart en deel mijn learnings


 • Ben jij wel duidelijk? Hoe je zorgt dat het kwartje wél valt

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Mark Meinema

  Heb je ooit iets héél duidelijk uitgelegd en toch snapte niemand je? Zou het niet fijner zijn als je boodschap wél overkomt? Je krijgt: - veel beter beeld van je publiek - een kleinere, simpeler boodschap - door hoe je het kwartje wél laat vallen


 • Powwow Easycratiseren

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Martijn Aslander & Annette Dölle

  In de herhaling na vorig jaar. We weten zelf ook nooit wat er precies uitrolt en daarom is het juist zo leuk! Met veldverkenning, tools, andersomdenkende dingen, niet-wetend-weten en veel interventies voor projectprocessen.


 • Wake the fuck up!

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Nathalie Bouts

  "Ben ik wel goed genoeg?" "Kan ik dat wel?" Ja! Jij kan alles bereiken wat je wilt. Reis mee naar mijn "Narnia" waar ik je laat ervaren dat je alles kan. Maakt je blijer en krachtiger. Beloofd! Wil je een supercharcher? Kom dan naar deze workshop.


 • Yves Klein Blue

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Miranda Hesseling

  Tijdens het festival komen we aan bij kleur; ultramarijn blauw. We stappen in de wereld van Yves Klein. Klein zocht jaren naar het perfecte pigment. Hij mengde dit ultramarijn met rhodopas; deze kleur is volgens Yves het meest ultieme blauw.


 • Labyrinth maken en lopen

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Mariska Lunsing

  ik zoek 2 mensen die willen helpen en samen leggen we het labyrint en lopen het in. ik zal een beschrijving ervoor maken.


 • Stop the waste

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: marije van der werf

  Hoe kunnen we met zijn allen zo veel mogelijk producenten bereiken om kritisch te kijken naar hun afvalstromen, zodat er minder afval wordt afgevoerd maar het juist een bron wordt voor anderen? Super tof als je mee denkt om deze switch te maken, lets go!


 • Interactieve media coderen

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Frank Los

  Interactieve media programmeren met Javascript! Presentaties, spelletjes of eye-candy. In mijn workshop geef ik je zodanig tools mee dat je thuis zelfstandig verder kunt. Neem je laptop mee!


 • Impact meten & zichtbaar maken

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Annet Struik

  Maak je impact zichtbaar. Vind gemakkelijker meedenkers, -doeners, klanten, financiers. Zonder ingewikkelde systemen of trajecten De simpele essentie van impact meten en zichtbaar maken, hoe dat praktisch te doen en plenaire speedcoaching.


 • CommonEasy: Een arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar dan anders, lief en leuk!

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Jeroen Doensen

  CommonEasy is een alternatief voor verzekeren, samen met je netwerk deel je het risico op arbeidsongeschiktheid. Je legt geld apart om met je spaarpot anderen te kunnen helpen en als er niets gebeurt dan blijft het geld gewoon van jou.


 • Ongegeneerd Complimenteren

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Hannah van der Rest

  Feelgood-workshop waarbij we ons anderhalf uur onderdompelen in de mooie en leuke dingen van elkaar. Je krijgt tips voor het geven én ontvangen van een goed compliment. Maar we gaan vooral lekker ongegeneerd complimenteren.


 • Luisteren met giraffe-oren

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Lidewij de Gier

  Hou jij van diepgaande gesprekken en wil je magie en verbinding ervaren in contact met anderen? We gaan samen empatisch leren luisteren op basis van Geweldloze Communicatie. Ontdek een manier van luisteren die je leven verrijkt!


 • Vergroot je zichtbaarheid

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Klaartje Vreeken

  Wil jij jezelf zichtbaarder maken? Potentiële klanten gaan met jou in zee na 7 contactmomenten. Hoe zorg je voor deze contactmomenten online en offline? Interactieve workshop van Klaartje Vreeken - Seats2meet Haarlem en ondernemerszwerm RBIJ Haarlem


 • Wat als muren konden praten…

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Pia van den Berg

  Speurneuzen en schat graven op microniveau in je eigen huis... Hoe een project uit de hand kan lopen en een straat een spiegel is voor een tijd, samenleving en stad. Storytelling in zijn puurste vorm.


 • poëzie vanuit niets

  Categorie: Overig - Georganiseerd door: Gijs ter Haar

  Door middel van associatieve schrijfoefeningen beginnen we vanuit het niets taal te maken, de regels ontstaan vanzelf, en alle taal leidt naar meer taal, de structuur brengen we zelf aan. Gijs ter Haar geeft al 15 jaar workshops en masterclasses poëzie.