loader

Magie

Elk jaar vinden we per ongeluk weer een toverformule waardoor de goede mensen op precies de goede plek blijken te zijn. Hoe die formule werkt weten we niet precies, maar met een snufje intuïtie, een dosis enthousiasme, af en toe een avondje met wijntjes, een shotje geluk en veel input van jullie lukt het toch iedere keer weer om die bijzondere mix van mensen op het festival te krijgen.
Helaas betekent dit sinds een paar jaar ook dat we mensen moeten teleurstellen omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn.

We willen alles van je weten ; )

Om ieder jaar te zorgen voor een optimale mix van mensen vragen we jou om een aanmeldformulier in te vullen waarin jij kunt aangeven wie jij bent en waarom je zou willen komen. Wat wij belangrijk vinden:  

  1. dat je geen ‘bezoeker’ maar ‘deelnemer’ wilt zijn want we maken met elkaar het festival; van de opbouw/afbouw, de keuken en de bardiensten tot het hele programma.
  2. het aantal dagen dat je wilt komen (hoe langer hoe beter)
  3. wat jij zou willen bijdragen aan het festival? Het super leuk en belangrijk dat jullie meedoen en meedenken. Waarmee denk jij het festival mogelijk nóg leuker en nóg beter te maken? Of dat nou een kruiwagen, een workshop of een stralende glimlach is, alles wat bijdraagt aan een bijzonder festival brengen we graag in kaart.

Dus: vul nadat je jezelf hebt aangemeld je profiel zo volledig mogelijk in en laat zoveel mogelijk informatie achter zodat wij een beeld krijgen wie je bent en wat je kunt bijdragen. Zodra we je aanmelding binnen hebben laten we je zo snel mogelijk weten of je mag komen.

Kaarten

Alle deelnemers betalen een bijdrage voor de vaste kosten van alle faciliteiten, dit kost 75 euro per persoon ongeacht het aantal dagen dat je komt. Daarnaast betaal je 26,50 per dag (maximaal 5 dagen en minimaal 2). Wat krijg je daarvoor: Ten eerste betalen wij daarvan 5,60 per persoon per overnachting aan staatsbosbeheer voor het kamperen. Voor de 21 euro die we dan overhouden krijg je zoveel ontbijt, lunch, diner, snacks, koffie, thee en frisdrank als je wil, maar geen alcohol. Dit omdat de besteding voor alcohol voor iedereen nogal uiteenloopt. Alcohol kan op het festival zelf worden gekocht met drank-kaarten.

Eten, Drinken en Munten

Op het festival is een bar waar je van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht koffie (altijd belangrijk bij korte nachten) thee en fris kunt krijgen. Hier heb je geen bonnen voor nodig. Voor het kopen van alcoholische drankjes heb je wel bonnen nodig.
Ook het eten is goed verzorgd, bij het ontbijt en lunch wordt rekening gehouden met vegetariërs, en zijn onze koks creatief genoeg voor verschillende dieetwensen! Bij het avondeten serveren we een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. Ook hier heb je geen munten voor nodig. Consumptiebonnen zijn alleen voor alcohol van toepassing, deze zijn tijdens het festival te koop per 10 euro.